Zabezpečenie remesla

Ochrana osobných údajov

Kto sme

  • HoutID.nl sa nachádza na adrese Meester Kunstweg 53
    7671 ED Vriezenveen, je zodpovedná za spracovanie osobných údajov, ako je uvedené v tomto vyhlásení o ochrane osobných údajov.

    Kontaktné informácie:
    HoutID.nl Master Kunstweg 53
    7671 ED Vriezenveen +31 6 266 623 55

Osobné údaje, ktoré spracovávame

HoutID.nl spracúva vaše osobné údaje, pretože používate naše služby a/alebo preto, že nám tieto údaje sami poskytujete. Tu by ste mali myslieť na:
  • Meno a priezvisko
  • Adresgegevens
  • Telefónne číslo
  • E-mail
  • IP adresa
  • Informácie o vašich aktivitách na našej webovej stránke
  • Internetový prehliadač a typ zariadenia
  • Číslo bankového účtu

Záleží na vašej aktivite, ktoré časti týchto údajov sa spracúvajú. Pri zadávaní objednávky potrebujeme iné informácie ako pri zadávaní blogu.

Osobitné a / alebo citlivé osobné údaje, ktoré spracovávame

Naša webová stránka a / alebo služba nemá v úmysle zhromažďovať údaje o návštevníkoch webových stránok mladších ako 16 rokov. Pokiaľ nemajú povolenie od rodičov alebo opatrovníkov. Nemôžeme však skontrolovať, či je návštevník starší ako 16. Povzbudzujeme rodičov, aby sa zapojili do online aktivít svojich detí, aby sa zabránilo zhromažďovaniu údajov o deťoch bez súhlasu rodičov. Ak ste presvedčení, že sme získali osobné informácie o maloletých bez tohto povolenia, kontaktujte nás prostredníctvom info@houtid.nl, potom tieto informácie odstránime.

Na aký účel a na akom základe spracovávame osobné údaje
Houtid.nl spracúva vaše osobné údaje na nasledujúce účely:
- vedieť zadať objednávku
– na doručenie vašej objednávky
– zasielanie newsletteru, ak ste sa naň zaregistrovali
– na stránke môjho účtu
– na online formulári pošty
– uverejnenie recenzie
– zverejnenie projektu
– odpovedať alebo komentovať verejné príspevky

Automatizované rozhodovanie
Houtid.nl nerozhoduje na základe automatizovaného spracovania o záležitostiach, ktoré môžu mať (významné) dôsledky pre ľudí. Týka sa to rozhodnutí, ktoré prijímajú počítačové programy alebo systémy bez zapojenia osoby (napríklad zamestnanca Houtid.nl).

Ako dlho uchovávame osobné údaje

Všetky osobné údaje uchovávame maximálne 1 rok od posledného kontaktu. Je to v súvislosti s reklamáciou v rámci akýchkoľvek záruk.
údaje cookies sa uchovávajú maximálne 6 mesiacov

Zdieľanie osobných údajov s tretími stranami

Houtid.nl využíva nasledujúce spoločnosti:
– Google; Google Analytics, za anonymné zhromažďovanie základných údajov na prípadné zlepšenie vášho zážitku na našej webovej stránke. 
– Hotjar; Hotjar zhromažďuje anonymné údaje, aby Houtid.nl poskytol informácie, aby mohol web lepšie prispôsobiť návštevníkom. Vyhlásenie o ochrane osobných údajov spoločnosti Hotjar môžete nájsť prostredníctvom tohto odkaz kliknúť.
- antagonista; poskytovateľa hostingu, tu sú vaše údaje uložené v zabezpečenej databáze. Pre zásady ochrany osobných údajov Antagonistu môžete: odkaz kliknite. Po vytvorení účtu môžete svoje údaje zmeniť a odstrániť prostredníctvom webovej stránky Houtid.nl.
– Mail Chimp; poskytovateľa newsletteru na spracovanie poštových kampaní, pre ktoré ste sa prihlásili
– Mollie; na spracovanie platby
– Paypal; na spracovanie platby
– Klarna; na spracovanie platby
Všetky tieto spoločnosti vybral Houtid.nl starostlivo a v prvom rade s vašou bezpečnosťou. Vyhlásenia o ochrane osobných údajov a všeobecné obchodné podmienky nájdete na webových stránkach všetkých týchto spoločností, pričom vy ako zákazník, návštevník ste nepriamo chránení podľa smerníc AVG, GDPR. Houtid.nl zostáva zodpovedný za vaše údaje a je tiež prvým kontaktným miestom, pokiaľ ide o zmeny alebo úplné vymazanie vašich údajov. Prihláste sa do svojho účet alebo urobte správu pošta.

Cookies alebo podobné techniky, ktoré používame

Houtid.nl používa funkčné, analytické a sledovacie súbory cookie. Súbor cookie je malý textový súbor, ktorý sa uloží do prehliadača vášho počítača, tabletu alebo smartfónu pri prvej návšteve tejto webovej stránky. Houtid.nl používa cookies s čisto technickou funkcionalitou. Tie zaisťujú, že web funguje správne a že si napríklad zapamätajú preferované nastavenia. Tieto súbory cookie sa tiež používajú na správne fungovanie webovej stránky a na jej optimalizáciu. Okrem toho umiestňujeme súbory cookie, ktoré sledujú vaše správanie pri surfovaní, aby sme vám mohli ponúkať prispôsobený obsah a reklamy.

Už pri vašej prvej návšteve našej webovej stránky sme vás o týchto cookies informovali a požiadali sme vás o súhlas s ich umiestnením.

Súbory cookie môžete zrušiť nastavením svojho internetového prehliadača tak, aby už neukladal súbory cookie. Okrem toho môžete tiež odstrániť všetky informácie, ktoré boli predtým uložené prostredníctvom nastavení vášho prehliadača. S cieľom poskytnúť návštevníkom webových stránok väčšiu kontrolu nad tým, ako služba Google Analytics zhromažďuje ich údaje, spoločnosť Google vyvinula doplnok prehliadača na zrušenie nástroja Google Analytics. Doplnok komunikuje s kódom JavaScript služby Google Analytics (ga.js), čím naznačuje, že informácie o návšteve webovej lokality sa nemajú odosielať do služby Google Analytics. Tento doplnok nájdete tu: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout? hl=nl

Vysvetlenie nájdete na stránke https://veiliginternetten.nl/themes/s Situácia / cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee /

Zobrazenie, zmena alebo odstránenie údajov

Máte právo na prezeranie, opravu alebo vymazanie svojich osobných údajov. Môžete to urobiť sami prostredníctvom osobných nastavení svojho účtu. Okrem toho máte právo odvolať svoj súhlas so spracovaním údajov alebo namietať proti spracovaniu vašich osobných údajov našou spoločnosťou a máte právo na prenosnosť údajov. To znamená, že nám môžete podať žiadosť o zaslanie osobných údajov, ktoré o vás máme v počítačovom súbore, vám alebo inej vami uvedenej organizácii.

Ak chcete využiť svoje právo namietať a/alebo právo na prenosnosť údajov alebo ak máte ďalšie otázky/pripomienky týkajúce sa spracovania údajov, zašlite prosím špecifikovanú žiadosť na info@houtid.nl.

Aby sme sa uistili, že žiadosť o prístup ste podali vy, žiadame vás, aby ste k žiadosti priložili kópiu vášho dokladu totožnosti. Na tejto kópii si urobte fotografiu pasu, MRZ (strojovo čitateľná zóna, prúžok s číslami v spodnej časti pasu), číslo pasu a občianske číslo (BSN) na čierno. Ide o ochranu vášho súkromia. Houtid.nl odpovie na vašu žiadosť čo najskôr, ale v každom prípade do štyroch týždňov.

Houtid.nl by tiež chcel zdôrazniť, že máte možnosť podať sťažnosť národnému dozornému orgánu, holandskému úradu na ochranu údajov. Môžete to urobiť prostredníctvom nasledujúceho odkazu: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Ako chránime osobné údaje
Houtid.nl berie ochranu vašich údajov vážne a prijíma primerané opatrenia, aby zabránila zneužitiu, strate, neoprávnenému prístupu, nechcenému zverejneniu a neoprávneným zmenám. Ak máte pocit, že vaše údaje nie sú správne zabezpečené alebo existujú náznaky zneužitia, kontaktujte náš zákaznícky servis alebo prostredníctvom info@houtid.nl
Prečo Houtid.nl ukladá vaše údaje:
- Spracovanie vašej platby
– Odosielanie nášho newslettera a/alebo reklamnej brožúry
– Aby sme vám mohli zavolať alebo poslať e-mail, ak je to potrebné na vykonávanie našich služieb
– Ponúknite vám možnosť vytvoriť si účet
- Doručiť vám tovar a služby
– Uverejniť komentár/príspevok/recenziu

Pre nasledujúce (kategórie) osobných údajov používame nasledujúce doby uchovávania:
objednávky 
Osobné údaje > 1 rok > v súvislosti so zárukou
Analytické cookies
IP adresa, údaje prehliadača, systémové a iné technické údaje > 6 mesiacov > v súvislosti so zlepšovaním zážitku z webovej stránky
Newsletter o osobných údajoch > do odhlásenia 

Houtid.nl nepredáva vaše údaje tretím stranám a poskytne ich iba vtedy, ak je to nevyhnutné na plnenie našej zmluvy s vami alebo na splnenie zákonnej povinnosti. So spoločnosťami, ktoré spracúvajú vaše údaje v našom mene, uzatvárame spracovateľskú zmluvu, aby sme zaistili rovnakú úroveň bezpečnosti a dôvernosti vašich údajov. Houtid.nl zostáva zodpovedný za tieto operácie spracovania.
Houtid.nl analyzuje vaše správanie na webovej stránke s cieľom zlepšiť webovú stránku a prispôsobiť škálu produktov a služieb vašim preferenciám. 
Houtid.nl spracúva aj osobné údaje, ak sme zo zákona povinní tak urobiť, napríklad údaje, ktoré potrebujeme pre naše daňové priznanie. Houtid.nl neuchováva vaše osobné údaje dlhšie, ako je nevyhnutne potrebné na realizáciu účelov, na ktoré sa vaše údaje zhromažďujú. 

Zdieľať toto:

Služby zákazníkom

Zostať v kontakte


Vyrobené tak, aby vydržali HoutID. Všetky práva vyhradené.